×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

CDEC krossar sig in till The International 5-finalen

1
En av de mest historiska händelserna i TI-historia har precis skett, då CDEC absolut krossade Evil Geniuses i turneringens winner bracket-final.
För en vecka sedan var det ingen som antog att CDEC skulle ta sig förbi 16:e plats på The International 5, idag är de finalister i det största esporteventet någonsin. Efter att ha totalt förlöjligat Evil Geniuses två matcher i rad har CDEC skapat Dota-historia och är nu endast en BO5 ifrån 6,7 miljoner dollar och sin första LAN-vinst någonsin.

Kina CDEC vs. USA Evil Geniuses> — 2-0

CDEC: Agressif, ShiKi, Xz, Garder, Q
EG: Fear, SumaiL, UNiVeRsE, Aui_2000, ppd

Från att ha funnit sig själva i en mer än stabil position inledningsvis såg det ut som att Evil Geniuses kunde ha tagit den första kartan i sinom takt. Skillnaden gjordes däremot när en välplacerad Familiar-stun från CDEC:s Fu "Q" Bin gav Chen "Xz" Zezhi tiden att plocka in hela sitt lag i en Snowball som effektivt undvek all skada Sumail "SumaiL" Hassan Syeds Requiem delade ut. CDEC vände helt, och lyckades plocka upp fyra EG-medlemmar inom perioden av 10 sekunder, vilket ledde till att de kunde plocka två Barracker. Hur EG än försökte starta fighterna lyckades alltid Xz och kompani ge perfekt gensvar, vilket till slut ledde till att jänkarna gg:ade ut.

Den andra kartan var en större katastrof för det sista västerländska laget i turneringen. Med en tidig Bounty Hunter i draften från kinesernas håll draftade Peter "ppd" Dager en extremt tankig uppställning innehållandes Spirit Breaker, Razer och Treant Protector bl.a. Detta i hopp om att förhindra några som helst ganks från Bounty Hunter. Efter en period i relativ tystnad gick ett teamfight-försök katastrofalt för EG, efter att Kurtis "Aui_2000" Ling gick efter Sun "Agressif" Zhengs Phantom Lancer men misslyckades med att ta ned carry-spelaren. CDEC gav gensvar, och med ett flertal framgångsrika Tracks tog en ledning de aldrig skulle släppa greppet om, och säkrade därmed sin plats i finalen på The International 5.

Fredagen den 7 augusti
20:00Kina LGDvs. CIS VP2-0LB, Omgång 4
22:00USA EGvs. Kina CDEC0-2WB, Final
01:00Kina Vicivs. Kina LGDBetta i tipsetLB, Omgång 5

Bildkälla: Dota 2

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..