×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

EG tar ned coL — Möter vinnaren av Secret och EHOME

1
Det var en dramatisk sammandrabbning som startade den andra dagen av The International 5, men dramatiken härstammade utifrån matchen.
Redan till att börja med antog de flesta att Evil Geniuses skulle besegra compLexity utan större svårigheter. EG var under 2014 västvärldens starkaste femma, och har även sedan 2014 visat sig vara ett av de bästa lagen i världen med ett flertal massiva turneringsvinster. Jämfört med compLexity var det alltså självklart att EG betraktades som vinnarna innan matchen ens startat.

USA EG vs. USA coL — 2-0

Evil Geniuses: Fear, SumaiL, UNiVeRsE, Aui_2000, ppd
compLexity: Zyzz, Swindlemelonz, MoonMeander, zFreek, Fly

Det gick inte lika enkelt som man hade antagit däremot till att börja med. compLexity draftade en line-up som var ämnad att ta matchen tidigt, och det såg ut att gå uppstickarnas väg under matchens inledande 20 minuter. Sedan kom en paus, och en till, och till sist avbröts matchen under 90 minuters tid på grund av en DDoS-attack. När matchen väl återupptogs var det ett modlöst coL som stod upp mot EG, och föll snabbt till Clinton "Fear" Loomis Anti-Mage.

Den andra kartan såg återigen stark ut till en början för coL, men en totalt hänsynslös Sumail "SumaiL" Hassan Syed på Ember Spirit lyckades snabbt krossa sin motståndare Kyle "Swindlemelonz" Freedman i midlane, och rullade på under matchens gång med dödlig precision. Huruvida pausen i den tidigare matchen påverkade compLexity var det uppenbart att de inte kunde få sin draft att fungera, och föll snabbt och hårt mot EG:s makt som nu befinner sig i semifinalerna till The International 5.

Bildkälla: Dota 2

20 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 20 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..