×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

TI5: Prissumman fortsätter slå rekord

4
Den femte upplagan av The International närmar sig snabbt och kassakistan fortsätter att fyllas av e-sportscenen. Under måndagen passerades nästa miljongräns då räkneverket passerade 17 miljoner dollar.
Ytterligare en miljon dollar har ramlat in till den totala prispotten för The International 5. Detta innebär att det allt som allt kommer att tävlas om 17 miljoner dollar, eller knappt 150 miljoner kronor, under superturneringen som drar igång i början av augusti.



Kinesiska Newbee vann fjolårets upplaga av The International.


Den massiva prissumman imponerar på många sätt, bland annat genom att vara större än de tre turneringar som tidigare har haft de största prissumorna; The International 4, DAC 2015 samt The International 3, tillsammans. Faktum är att varje deltagande lag är garanterade hela 51 000 dollar redan från start, elva tusendollarsedlar fler än vad Team SoloMid tog hem under helgens FaceIT-finaler.

En sak är säkert, när portarna öppnas till TI5 den tredje augusti kommer e-sportvärlden och dess absoluta draglok när det gäller prispengar ha världens ögon på sig.

55 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 55 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..