×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

NiP eliminerade från DreamLeague — VP och Na`Vi slåss om förstaplatsen

1
Det svenska hoppet på plats i Elmia har slocknat, efter Virtus.pro besegrade NiP i tre raka kartor för ett revanschmöte mot Na`Vi i finalerna.
Sveriges framtåg på DreamLeague har nått sitt slut. Detta efter Ninjas in Pyjamas fann sig själva på andra änden av den ryska pansarvagnen Virtus.pro som tillintetgjorde svenskarna i tre raka kartor. Fastän det svenska laget ofta fann sig själva i gynnsamma situationer under matchernas gång, lyckades VP alltid finna sett att finna sig tillbaka in i matcherna.

En av huvudorsakerna bakom VP:s framgång var även lagets midspelare Sergey "God" Bragin, som konsekvent toppade scoreboarden för det östeuropeiska laget med tre olika hjältar. Detta innebär nu att VP kommer möta Na`Vi i DreamLeague-finalerna i en revanschmatch efter att ukrainarna besegrade VP i winner bracket-finalen under gårdagen.

Schema Slutspel: Måndag den 15 juni

14:00 Sverige NiPvs. CIS Virtus.pro0-3
18:30 Ukraina Na`Vivs. CIS Virtus.proFinal (BO5)Betta i tipset

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..