×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Secret segrar på Red Bull Battlegrounds

1
Med 3-2 besegrade Team Secret kinesiska Invictus Gaming på den hypade turneringen i San Fransisco.
Det tog sin tid, men det europeiska superlaget lyckades i helgen vinna sin första LAN-turnering tillsammans efter att ha besegrat kinesiska Invictus Gaming i finalerna. Mycket krävdes däremot för denna bragd, då serien gick hela vägen till den femte kartan där Secret till slut överkom det kinesiska laget som nyligen säkrade en andra plats på StarLadder XII-finalerna i Bukarest.

Prisfördelning

1.Europa Secret38 000 dollar(cirka 319 000 kronor)
2.Kina Invictus Gaming25 000 dollar(cirka 207 000 kronor)
3. Malaysia Malaysia 10 000 dollar(cirka 82 000 kronor)
4. Ryssland HellRaisers 8900 dollar(cirka 73 000 kronor)
5. USA Summer's Rift 5000 dollar(cirka 41 000 kronor)

Secret var genom hela turneringens gång, som inkluderade ett minst sagt intressant gruppspel där varje lag fick tre ”liv” och utmanade ett av de sex lagen på plats i valfri ordning. Detta genererade, utöver ett sätt att säkert se de bättre lagen avancera vidare, mycket underhållning då Red Bull uppmanade de deltagande lagen att vara så kaxiga som möjligt mot sina motståndare under utmanings-processen.

Första LAN-vinsten

Secret, som huserar de två svenska elit-spelarna Ludwig ”Zai” Wåhlberg och Gustav ”s4” Magnusson, har nu alltså fått ta del av sin första LAN-seger efter två minst sagt kritiserade prestationer på Dota 2 Asian Championship i Kina, och de förstnämnda StarLadder XII-finalerna där de åkte ut på delad sistaplats. Nu bär det av mot The Summit som spelas i slutet på veckan, och vi får då se om laget kan plocka hem ytterligare en trofé.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..