×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

Vici och iG i StarLadder XII-finalerna

2
Det blir en helkinesisk konfrontation i finalerna till denna StarLadder-säsong då Invictus Gaming just eliminerade Cloud 9 i turneringens lower bracket-final.
En helröd final är det vi har att se fram emot på StarLadder XII, då Invictus Gaming nyss lyckades eliminera Cloud 9 med 2-1 i kartor. Det såg ut som att Cloud 9 till att börja med skulle bli det första västerländska laget att besegra ett av de två kinesiska lagen på plats efter att de öppnande LB-finalen med en övertygande vinst mot iG. Andra kartan såg även den ut att ha varit C9:s under majoriteten av matchen, men iG var tålmodiga och lyckades till slut vända situationen till sin fördel för att ta det till en tredje karta. Där verkade det europeiska laget redan vara brutna mentalt, och mötte en snabb undergång under hälen till iG:s stövel.

Alldeles strax kommer finalen gå av stapeln, och det blir alltså Vici Gaming och Invictus Gaming som gör upp om förstaplatsen. VG kommer starta med en kartas övertag då de kvalade in till finalerna via turneringens upper bracket.
Söndagen den 26 april
10:00Europa Cloud 9vs. Kina iG1-2BO3
15:00Kina Vicivs. Kina iGFinalBO5

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..