×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Sex lag redo för Esportal

2
Under natten till idag blev det sjätte laget redo för den svenska Dota-satsningen Esportal, då 4 Clover + Lepricon vann det tredje öppna kvalet till turneringen.
4C+L som består av, bland andra, Artur "Goblak" Kostenko, Kai "H4nn1" Hanbueckers och Stanislav "Bzz" Glushan tog igår sin plats som ett av åtta lag att delta i Esportals slutspel. De hade däremot inte en lätt tid genom det tredje öppna kvalet, då de knappt lyckades besegra 4 Anchors + Sea Captain efter en outhärdlig lång Bo5-serie som till slut såg det europeiska mixlaget besegra den finska femman med 3-2 i kartor.

Esportal

Sverige NiP
Europa myInsanity
Europa 4C+L
Ukraina Empire
Ukraina HellRaisers
Ryssland Virtus.pro
Världen TBD

Världen TBD
Detta innebär nu att endast två platser finns kvar för turneringens slutspel, där vinnarna av det sista invite och öppna kvalet kommer göra de ovanstående sex lagen sällskap. Inget datum för de förstnämnda kvalen är hittills kända.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..