×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

ASUS Polar blir Virtus.pro — God kvar som fast medlem

1
Efter att ha släppt samtliga fem medlemmar från sitt huvudlag har nu Virtus.pro:s systerlag ASUS Polar fått ta titeln som Virtus.pro.
I slutet på 2014 beslutade Virtus.pro sig för att skapa två separata Dota-divisioner i samband med att de plockade upp den rysk/ukrainska truppen NVMI. Väl med organisationen rebrandades laget två gånger: Till att börja med var de kända som Virtus.pro Polar, och hette tills idag ASUS Polar. Med spelare som Alexander "DkPhobos" Kucheria och Ilya "IllidanSTR" Pivcaev under Artem "fng" Barshaks ledning,, som spelade för Na`Vi i närmare två månader efter The International 4, etablerade sig snabbt systerlaget och blev raskt bättre än huvudlaget.

Detta var en bild som aldrig riktigt ändrades, då den ryska organisationen beslutade sig för att stänga ned laget som bar dess namn för endast en månad sedan, då laget inte har kunnat leverera under närmare ett års tid. Under samma period bytte ASUS Polar i sin uppställning då den förnämnde DkPhobos lämnade laget för en möjlighet att spela med NA`Vi. Så Polar tog in både Sergey "God" Brevin och Vadim "Sedoy" Musorin under en prövoperiod. Men efter en kort period med Na`Vi återvände DkPhobos till laget och ersatte Sedoy nästan direkt.

Nu har det officiellt bekräftats av organisationen att ASUS Polar byter namn till Virtus.pro och blir lagets enda Dota-fokus för stunden. God har gått med i laget på heltid, medan Sedoy endast fortsätter tillsammans med truppen som inhoppare.

Virtus.pro

Ryssland Ilya "IllidanSTR" Pivcaev
Ryssland Sergey "God" Bragin
Ukraina Alexander "DkPhobos" Kucheria
Ryssland Ilya "Lil" Ilyuk
Vitryssland Artem "fng" Barshak

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..