×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

The International-biljetterna sålde slut — på sex minuter

5
I helgen släpptes biljetterna för årets förmodat största esport-turnering, The International 5, och det tog inte lång tid för fansen att tömma evenemanget på biljetter.
I sommar är det dags för den femte upplagan av den massivt omtalade Dota 2-turneringen The International. Platsen är återigen Seattle i Washington, USA, och av helgens aktivitet att tyda kommer staden få en hel del MOBA-fans som turister i början av augusti.

I helgen släpptes nämligen den första vågen av biljetterna till turneringens slutspel, som tidigare år varit det man som åskådare kan följa på plats. Och det tog inte mycket mer än sex minuter innan hela vågen var slutsåld, rapporterar fz.se. Detta går att jämföra med fjolårets biljettsläpp, där det tog en timme att sälja 10 000 biljetter.



Även fjolårets upplaga av The International lockade en hel del Dota 2-entusiaster.


Givetvis var helgens biljettsläpp endast den första vågen, och man förväntar sig att ytterligare platser kommer att öppnas upp för framtida släpp. Det gäller dock att sitta limmad vid datorn och ha en hartass runt halsen, för det tycks vara en extrem utmaning att få vantarna på ett par biljetter.

Än så länge finns ytterst lite information om den kommande turneringen. Spikat är datumen, den 3-8 augusti, och att staden återigen blir Seattle i USA. Man kan även göra rätt i att förmoda att prispotten kommer att öppna med en miljon dollar och att ett så kallat compendium kommer att hjälpa öka prispotten. Förra året låg prispotten på närmare 11 miljoner dollar, och då var arenan KeyArena i Seattle. Om arenan återkommer för 2015 återstår att se.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..