×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

iG och Vici redo för Starladder XII-finalerna

1
Alldeles nyss besegrade Vici Gaming LGD för att säkra sin plats på den tolfte upplagan av Starladders LAN-finaler på DreamHack Bukarest.
Kinesisk Dota har samlat sig efter ett flertal massiva spelarbyten, och i samband med detta har nu diverse turneringar börjat hållas där ett av de största är Starladder, som för detta år tar sina LAN-finaler till Bukarest i samband med DreamHacks turnering.

Invictus Gaming, som nyligen vann Major All Stars i Malaysia, visade få stunder av svaghet under kvalets gång, men blev satta på sin plats i upper bracket-finalerna under gårdagen mot LGD. Fastän det sistnämnda laget kämpade hårt lyckas till slut IG besegra dem 2-1 för att säkra sitt deltagande på Starladder-finalerna. Följandes detta inväntade LGD sin motståndare i lower bracket-finalen som visade sig bli Vici Gaming.

Efter ha nått den avgörande matchen i Bo3-serien disconnectade hela LGD:s lag vid ett kritiskt tillfälle, då Vici precis hade försökt bryta sig in i LGD:s bas. Efter en kvarts paus återupptogs matchen, men ledningen Vici hade lyckats etablera till att börja med var helt enkelt för mycket, och inte ens 20 minuter senare var det över för LGD som får nöja sig med att titta på eventet hemifrån.

Detta innebär att de tre konfirmerade deltagarna på LAN-finalerna som går av stapeln på DreamHack Bukarest den 24-26 April är:

Inkvalade lag

Kina Invictus Gaming
Kina Vici Gaming
Europa Team Tinker

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..