×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

NiP i losers bracket efter förlust mot Empire

1
Ryssarna i Team Empire visade ingen nåd då de mörbultade NiP i två extremt övertygande matcher.
NiP är nära att lyckas bli det första svenska laget i en Starladder final på nästan ett år. Med övertygande vinster igår mot ASUS Polar ser svenskarna extremt skarpa ut. Men för att ta sig den sista distansen måste de besegra Team Empire, som har sett ut som det starkaste laget på hela turneringen.

Match 1

FIrst blood dras endast sekunder efter matchen start då en dåligt försök att säkra botten-runan leder till yokys död omedelbart och Era plockar upp matchens första kill. Empire passerar dem dock snabbt i kills då Resolut1on dominerar Apemother med en solo-kill, och yokys Axe tar ned både Sealkids Witch Doctor och Eras Juggernaut utan problem.

Inga av NiP:s lanes är i bra skick endast sju minuter in i matchen. yokys Axe har snabbt lyckats bli den tankigaste hjälten på kartan, och dyker tillsammans med Resolut1on och Alohadance in i NiP:s djungel och dödar Handskens Enigma två gånger i rad. NiP:s försök till aggression gynnar sig aldrig då yoky alltid är i fokus, som tillsammans med Alohadances Omniknight leder till sinnessjuk skada för alla de väljer att anfalla. Vid endast 16 minuter låg svenskarna redan under med 11 kills till deras egna 3.

NiP cores lyckades alltid hålla sig inom räckvid av Silents Silencer och yoky, vilket var imponerande givet det faktum att Empire lagt vantarna på alla Roshans och torn på kartan. Däremot blir det uppenbart att Empire är på tok för långt framför dem när det kommer till styrka, då Resolut1on lyckas klyva ned alla spelare han ger sig på, och till slut när Empire har samlat sig tar de ned NiP utan mycket kamp.

Empire vinner första matchen!



Match 2


Den andra kartan följer samma mönster till att börja med med totalt 6 kills delade på båda lagen bara fyra minuter in. NiP lyckas ta ned två Empire-medlemmar följandes den aggressiva starten samtidigt, men två dåligt planerade teleports från Handsken och jonassomfan slutar i en triple kill för yoky på Axe, ännu en gång. Detta säkrar ryssen en Blink Dagger på mindre än 10 minuter in i matchen.

Fastän aggressionen från Empire har gett dem en ledning är NiP ändå inte harmlösa, och lyckas ta ned Empires två sista yttre torn samtidigt efter en lyckad gank mot Axe. Däremot märks det när konfrontationerna blir större att Empire har ett övertag. Silents Doom tar snabbt ut Era ur en massiv fight vid Radiants Tier 2-torn, och en stulen Tombstone från Alohadance gör fighten direkt omöjlig för NiP som förlorar fyra av sina medlemmar.

Ju längre och längre fighterna pågår märks det att Empires line-up är på en helt annan nivå i de fulla konfrontationerna. Resolut1ons Invoker ställer till med extrema odåd i samband med Doom som enkelt plockar ur NiP:s hjältar ur fighterna, kombinerat med yokys otroliga Axe-spelande blir även ALWAYSWANNAFLYs Ancient Apparition-ultimates en riktig fara då NiP:s hjältar alltid faller nedanför tröskelvärdet och splittras.

Matchen pågår i cirka tio minuter till, men följandes två raka teamwipes för NiP finns det inget hopp för kvar för svenskarna, som gg:ar ut och hamnar i LB-finalen.

Empire vinner andra matchen!

25 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 25 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..