×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

ESL återkommer till Commerzbank Arena 2015

2
Electronic Sports League har offentliggjort att konceptet ESL One Frankfurt fortsätter in i nästa år, återigen i fotbollsarenan Commerzbank Arena.
I somras var det Invictus Gaming som blev ESL One Frankfurt-mästare inför ungefär 14 000 besökare i Commerzbank Arena, detta efter en imponerande final mot Evil Geniuses. År 2015 får besökare och lag återigen chansen att få uppleva vad det kinesiska laget upplevde när ESL One Frankfurt kommer tillbaka till arenan, som byggdes specifikt för fotobolls-VM 2006.

Evenemanget kommer, liksom 2014 års upplaga, att ha minst 150 000 dollar i prispotten. Denna prispott, som motsvarar 1,1 miljoner kronor, kommer att öka successivt med hjälp av ESL:s egna compendium, som förmodas lanseras i sinom tid. Några detaljer kring deltagare, både till antal och specifika namn, eller format har inte uppgetts, men i fjol var det åtta lag som slogs om pengarna i ett single elimination-bracket där samtliga omgångar spelades bäst av tre matcher.

ESL One Frankfurt 2015 kommer att arrangeras den 20-21 juni. Mer information, bland annat köp av biljetter, finns att få tag på hos ESL-One.com.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..