×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Alex Garfield: "Vi skulle älskat att jobba med Team Secret"

1
Ägaren av Good Game Agency, agenturen som representerar bland andra Evil Geniuses och Alliance, bekräftade i en AMA på reddit här om dagen att Team Tinker är agenturens tredje Dota-lag och att Team Secret inte jobbar med dem för tillfället.
Det antogs under en längre period att Good Game Agency representerades av fyra lag: Evil Geniuses, Alliance, Team Tinker och Team Secret. Men nu i dagarna redogjorde agenturens VD Alex Garfield att Team Tinker är representerade av dem, men inte Secret.

"We'd love to support Secret as well - a few months ago it seemed like we'd end up working together, but as of now it's looking like they'll end up going elsewhere." - Källa

Det europeiska super-laget, som består av några av Dota 2s mest populära spelare som Clement "Puppey" Ivanov och Johan "BigDaddyn0tail" Sundstein, ska enligt källor till Fragbite ha bett om summor Garfield själv inte var i en position att ge. Om det innebär att Secret har hittat en egen sponsor, eller om de tänker fortsätta köra osponsrade är ännu oklart.

Länk till AMA:n finner ni här.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..