×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Ny Alliance line-up på DreamLeague — AdmiralBulldog uteblir

2
Spelarna som kommer följa med det världskända svenska laget till Stockholm är inte den samlingen man är van vid att se.
Från och med förra veckan då Alliance valde att dra sig ur ett antal turneringar för att fokusera på att "omstrukturera laget" var fans osäkra på vilken skala det gällde. Alldeles nyss stod det dock klart att en förändring inom laget har kommit, och det är en massiv sådan då Johan "Mynuts" Andersson, Kai "H4nn1" Hanbueckers och även Marcus "Ace" Hølgård är de tre spelarna som kommer ackompanjera Jonathan "Loda" Berg och Joakim "Akke" Akterhall på LAN-eventet



Av att bedöma från Akkes ovanstående Tweet ser det nu ut som att både Rasmus "MiSeRY" Filipsen samt originalmedlemmen Henrik "AdmiralBulldog" Ahnberg inte längre kommer spela under Alliance-fanan. Detta är minst sagt ett chockbesked i fallet av Ahnberg, som kvarvarade i laget följandes avlägsningen av både originalmedlemmar Gustav "S4" Magnusson och Jerry "EGM" Lundkvist.

Situationen är ännu oklar om detta är en permanent laguppställning eller inte. Mer information kommer med största sannolikhet dock att bli tillgänglig om situationen då Alliance-supporten Akke berättade att han skulle bryta ned hela situationen i ett inlägg på sin personliga blogg imorgon.

Alliance DreamLeague line-up

Sverige Jonathan "Loda" Berg
Tyskland Kai "H4nn1" Hanbueckers
Sverige Johan "Mynuts" Andersson
Danmark Marcus "Ace" Hølgård
Sverige Joakim "Akke" Akterhall

23 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 23 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..