×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Alliance och MVP.Phoenix ersätter LGD och IG i DreamLeague

2
Tidigare idag kom krisbeskedet att inga av de två kvalificerade lagen från den kinesiska regionen skulle lyckas ta sig till DreamLeague nästa vecka. Nu har ersättarna blivit offentliggjorda.
Processen för att finna lag som kunde ersätta kineserna började med att kontakta lag från den asiatiska divisionen, detta innebär att DreamLeague nådde ut till gruppens tredje-platsare Rave som måste ha nekat inbjudan och därmed lett till att sydkoreas MVP.Phoenix blev tillfrågade. Laget befinner sig för tillfället i Baku för IeSF, och gjorde nog därmed det mycket enkelt för dem att resa till Sverige till skillnad från deras sydostasiatiska motståndare.


Laguppställningen Alliance uppgav till StarLadder tidigare idag.


För det andra ersättar-laget tillfrågades alla lag som placerade på tredje plats i sina respektive regioner, och på så sätt lyckades Alliance finna sig en plats i DreamLeagues offline gruppspel. Det som dock är intressant med detta är att laget inte presenterade en line-up för StarLadder XI gruppspelet som offentliggjordes idag. Vad detta innebär för laget på DreamLeague återstår att se.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..