×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Na`Vi släpper FNG — Tar in Goblak som ersättare

1
Efter två månader med världens mest kända Dota-lag har beskedet nu kommit att Artem "FNG" Barshack kommer att bli ersatt av Virtus.pro Polars Artur "Goblak" Kostenko.
År 2010 spelade Dendi, XBOCT, Goblak och DkPhobos tillsammans i Na`Vi-föregångaren DTS, och ställde till med stor-skräll då de besegrade Xi "BurNIng" Xileis dominanta EHOME på kinesernas hemmaplan under World Dota Champions i Wuhan, Kina.
Den unga vitryssen FNG var del av Na`Vi:s post-TI4 värvning tillsammans med den f.d. Team Empire supporten Ivan "VANSKOR" Skorokhod efter det att laget och Kuro "KuroKy" Salehi Takhasomi samt Clement "Puppey" Ivanov bestämde sig för att gå skilda vägar.

Till en början verkade beslutet att gynna sig, då de främst värvade den unga kaptenen för drafting-syften. Tyvärr fann de båda parterna inte en gemensam rytm under deras tvåmånaders-period tillsammans och placerade ofta utanför top fyra-placeringar på ett flertal LAN.

Hans ersättare kommer i form av Goblak, en av de mest kända aktiva rysk-talande spelarna, och även en av världens mest erkända drafters. Han agerade även som en coach för Na`Vi under TI4.

Na`Vi

Ukraina Aleksandr "XBOCT" Dahskevich
Ukraina Danil "Dendi" Ishutin
Ukraina Gleb "Funn1k" Lipatnikov
Ukraina Ivan "VANSKOR" Skorokhod
Ukraina Artur "Goblak" Kostenko


Virtus.pro Polar

Ryssland Ilya "IllidainStormrage" Pivtsaev
Ryssland Roman "Scandal" Sadotenkov
Ukraina Olexandr "DkPhobos" Kucherya
Ryssland Ilya "Lil" Ilyuk

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..