×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

4FC vinner Golden Esports League

4
Efter en finalseger över Aftershock Gaming är nu 4 Friends + Chrillee Golden ESports League-mästare.
Efter två månaders spel har Golden Esports League nått sitt slut och förstaplatsen kneps av 4 Friends + Chrillee. Detta efter en finalseger över Aftershock Gaming där de nykrönta mästarna vann två raka kartor vilket innebar en seger och 12 500 kronor för bedriften. Det andraplacerade laget, Aftershock Gaming, lyckades besegra 4FC i Winner Bracket-finalen men i finalen så blev det andra bullar.



4 Friends + Chrille slutade på en andraplats efter den första säsongen.


Andraplacerade Aftershock Gaming kommer att få 9 500 kronor för prestationen och titeln som runner-up i turneringen. På en tredjeplats hittar vi laget Team GO och på den fjärdeplatsen finner vi Turtle Masters. Vi fick tag på 4 Friends + Chrillee-spelaren Christopher "Chrillee" Wåhlin för en kort kommentar efter finalsegern.

— Vi åkte upp förutsättningslöst och väl på plats fick vi det mesta att stämma. Vi bjöd inte på den roligaste dotan men vi gillar att turtla. Den sista matchen kanske inte går till historien som den roligaste matchen men vi fick jobbet gjort och lyckades kamma hem vinsten. Det känns givitvis grymt skönt att stå som vinnare, dock så var det lite tråkigt att Lajons inte deltog, hade varit kul att möta dem på lan, berättar Wåhlin för Fragbite.

Golden Esport League

Sverige 4 Friends + Chrille vs. Sverige Aftershock Gaming — 2-0
4FC: strangby, eresloco, Chrillee, Frigoleet, Steffstyle
AG: MinD_ContRoL, KeFka, Jellopy, Zeroji, Maomi


Match 1: 4FC
Match 2: 4FC

Slutplaceringar

1. Sverige 4 Friends + Chrille — 12 500 SEK

2. Sverige Aftershock Gaming — 9 500 SEK

3. Sverige Team GO — 5 500 SEK

4. Sverige Turtle Masters — 2 500 SEK

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..