×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DotA 2

Massavhopp i Titan — Team Malaysia bildas

2
Uppställningen som ställde till med storskräll och kom trea vid The Interntaional 3 har återförenats efter de fyra kvarvarande medlemmarna av Titan lämnar organisationen.
De fem spelarna från Malaysia som nästan tog sig till final under 2013 års upplaga av The International i Orange eSports har återigen samlats officiellt under en och samma fana och kallar sig själva, för stunden, Team Malaysia. Detta efter de fyra övriga medlemmarna från Orange, som spelat i Titan sedan slutet av 2013, lämnade laget tidigare idag.

Team Malaysia

Malaysia Lee "kYxY" Kong Yang
Malaysia Chong "Ohaiyo" Xin Khoo
Malaysia Wai "Net" Pern Lim
Malaysia Joel "XtiNcT" Chan Zhan Leong
Malaysia Chai "Mushi" Yee Fung
Drömmen blev nästan en verklighet för malaysierna som utgjorde Orange eSports på TI3. Efter att ha funnit sig själva nedsända till tävlingens loser bracket av Na'Vi visade de ingen nåd och lyckades eliminera Fnatic, DK och till sist TongFu innan de förlorade i en av de mest hjärtkrossande serierna i samlad Dota-historia mot Na'Vi ännu en gång och såg sig själva bli eliminerade på tredje plats.

Därefter separerade truppen på sig, stjärnan Mushi begav sig norrut till Kina och etablerade sig i DK:s fullt stjärnspäckade lag tillsammans med spelare som Xu "BurNIng" Zhilei och Daryl "iceiceice" Koh. De övriga fyra Orange-medlemmarna, bestämde sig dock för att stanna i Malaysia och fann sig själva dominera regionen för den största delen av 2014 tillsammans med Titan, så pass mycket att de blev inbjudna till TI4 tidigare i år med Ng "NWP" Wei Poon som ersättare för Mushi.

På TI4 var Fung sedd som en favorit tillsammans med DK, Titan blev dock underskattade markant och efter gruppspelet var de 8-7 i vinster/förluster i överlag tillsammans med tre andra lag. Efter ett beslut från Valve dock så spelades ingen tiebreaker, och istället för att avancera automatiskt till en placering bland de åtta topplagen var de tvungna att spela mot NewBee för deras placering, och åkte ut efter en rekordsnabb tredje match.

Frågan nu blir om magin bakom deras prestation på TI3 kan repeteras, det kan vi få svar på redan imorgon då de möter Alliance imorgon i WCA-turneringen i Kina!

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..