×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Mag~ petad från Team Empire*

0
Laget som redan förlorat en medlem, Ivan "Vanskor" Skorokhod, i årets stora reshuffle har nu låtit sin offlaner Andrew "Mag~" Chipenko gå.
Beskedet kommer ifrån lagets nuvarande mid-spelare och drafter Roman "Resolut1on" Fominok efter en intervju med Na'Vi gjord vid finalen av Excellent Moscow Cups andra säsong. Andrew "Mag~" Chipenko som var en del av laget lite mer än ett år var under början av 2014 en av de mest uppmärksammade spelarna i både CIS och den europeiska regionen, och var en av de stora faktorerna bakom Empires succé.

Hans ersättare kommer i form av Cleave Gamings SoNNeikO, en 17-årige spelare från Ryssland som spelat främst inom Starladders semi-professionella liga.

Team Empire

Ryssland Airat "Silent" Gaziev
Ukraina Roman "Resolut1on" Fominok
Ryssland Alexei "Solo" Berezin
Ukraina Andrey "ALWAYSWANNAFLY" Bondarenko
Ryssland "SoNNeikO"
* Uppdatering: Igår kväll gick Team Empires VD Alexander "StrangeR" Solomonov ut med ett Tweet där han avslöjade att Resolut1on försade sig i intervjun med Na'Vi och att Mag~ fortfarande är kvar i laget.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..