Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Destiny 2Destiny 2Sponsrat inlägg

Jag spelade det nya actionspelet Destiny 2 – här är storyn

5
Med nästintill noll spelbakgrund satte jag mig ner för att spela Destiny 2. Här är storyn.
Nedslagen ligger jag på marken. Dominus Ghaul, ledaren av Red Legion vandrar mot mig. Hans röst är mörk och kroppsspråket är minst sagt fientligt. Det känns som slutscenen i vilken episk äventyrsfilm som helst.

Samtidigt är jag förvirrad, det har ju bara gått tio minuter av spelet. Vad kommer att hända nu?

….

Min bakgrund som spelare är så gott som noll. Om det blir något spel är det någon form av sportspel. Därför satte jag mig med viss förvåning ner med ett ovanligt sug inför Destiny 2, känslan av något nytt var spännande.

Som de flesta vet är Destiny 2 en uppföljare till spelet med samma namn som kom för tre år sedan. Spelvärlden har väntat och spelutvecklaren Bungie har lagt ner ett större fokus på storyn denna gång – samt djupare karaktärer.

Så börjar Destiny 2

Allt börjar med en enorm fart. Jag kastas in i något som bara kan kallas helvetet. Musiken dånar och domedagen känns nära. Storyn inleds med att man befinner sig på mänsklighetens sista säkra stad – men som nu är under attack av Ghaul och hans Red Legion.Mänsklighetens enda chans är nu stadens Guardians (som man själv även är), vars uppgift är att skydda staden mot fiendens attacker.

Det är en intensiv start och man får verkligen en känsla för att man krigar gemensamt för den sista staden, mot den hemska antagonisten Ghaul som i mitt tycke driver storyn framåt då han är en stark karaktär man kan kämpa mot. Känslan är filmisk.

Men vad händer egentligen när Ghaul vandrar mot mig? Det kan ni ta reda på här, för jag vet redan.


1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..