×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Ny succé för hampus — klar för ännu ett slutspel

1
Bleed Esports fina form fortsätter.
Den senaste tidens framgångar fortsätter för Hampus "hampus" Poser och hans Bleed Esports. På tisdagen säkrade laget ännu en slutspelsplats när det polska laget Permitta Esports besegrades med 2—0 i kartor.

Europa Bleed Esports
CeRq, CYPHER, faveN, hampus, VLDN

Permitta Esports
bnox, maaryy, mASKED, morelz, Vegi

Efter segrar mot HAVU Gaming, Sinners Esports och nu Permitta gick laget 3—1 i swiss-gruppspelet av onlineturneringen Elisa Invitational Spring och är därmed ett av lagen som kommer att göra upp i slutspelet senare i maj. Förlusten kom mot mouz NXT efter att laget tvingades lämna walkover.

Segern innebär även att svensken och hans mannar spelat till sig en slutspelsplats för femte gången bara under april. Först vann laget Thunderpick World Championship-kvalet, sedan blev det en andraplats RES European Series #2 och under helgen säkrades en slutspelsplats i både RES European Series #3 och CCT Europe Series.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: Compass/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..