×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Nytt silver till svenska stjärnan — vinner en kvarts miljon kronor

1
Hampus "hampus" Posers lag har spelat hem över 700 000 kronor de senaste veckorna.
Den senaste tiden har Hampus "hampus" Poser och hans lag Bleed Esports gått från klarhet till klarhet. De senaste månaderna har hampus tagit silver i den första säsongen av RES European Series och vunnit kvalet till miljontävlingen Thunderpick World Championship.

Under onsdagen säkrade hampus mannar ytterligare en topplacering i en onlinetävling. I RES European Series andra säsong blev det silver för hampus efter att Bleed tagit sig till final där man till slut förlorade mot Nemiga Gaming med 0-2 i kartor.

Europa Bleed Esports
hampus, CYPHER, CerQ, faveN, VLDN

Nemiga Gaming
FL4MUS, riskyb0b, khaN, Xant3r, 1eeR

Andraplatsen innebär att Bleed spelar hem 25 000 dollar (~270 000 kronor) i prispengar vilket innebär att laget under de senaste två månaderna dragit in imponerande 65 000 dollar (~700 000 kronor) totalt.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: RES/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..