×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

FRANSSON inför kvartsfinalen mot Eyeballers: "Det kommer att handla om dagsform"

1
00Prospects är först ut i Svenska Cupen. Gustav "FRANSSON" Fransson tror att det kan bli en bra match mot Eyeballers och att det mesta hänger på dagsformen.
Första matchen i slutspelet av Svenska Cupen är den mellan 00Prospects och Eyeballers. Vi snackade med Prospects-spelaren Gustav "FRANSSON" Fransson för att ta tempen inför matchen.

Hur är känslorna inför helgen? Finns det lite nervositet kanske?

— Alltid kul med LAN och det har vi varit med om förr så jag tror att vi är mer taggade än nervösa faktiskt. Alltid kul o träffa grabbarna!

Ni ställs mot legendarerna JW och flusha med deras Eyeballers i kvarten. Hur ser du på mötet?

— Vi har slått dem och de har slått oss förr så jag tror det kommer att handla om dagsform och det har varit svajigt för båda lagen på senaste så vi får se på fredag helt enkelt.

Detta blir ju det första LANet sen eran tidiga utgång ur Nordic Masters-kvalet på Inferno Online. Har ni lärt er eran läxa sen dess och hur får vi se det?

— Senast var vi ej så förbereda för vi hade ett break innan LANet men till detta LAN kommer vi med större kartpool och bättre förberedelser så vi hoppas på resultat denna gång!

Vinner ni så blir det mot före detta Finest i semifinalen. De har ju plockat in f0rest som inhoppare. Hur ser ni på era chanser i det eventuella mötet?

— Enligt oss så är ex-Finest jämnlika med Eyeballers och vi ser på de lagen likadant så skulle väl säga dagsform för den matchen också.

00Prospects börjar sin resa i Svenska Cupen mot Eyeballers. Den matchen går av stapeln nu på fredag klockan 16:00. Vinnande laget får en plats i semifinalen mot ex-Finest i Space Arena på lördag.

Har du inte säkrat din plats i arenan är det hög tid att göra det nu. En- och tvådagarsbiljetter går ännu att köpa på Billetto.se.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..