×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Klart: Här är sändningsteamet för Svenska Cupens LAN-finaler

2
Fredrik "slop3" Wahlstedt och Faruk "pita" Pita kommenterar Svenska Cupen-finalerna. Här är hela sändningsteamet.
I helgen är det äntligen dags att avgöra vilket som är Sveriges bästa Counter-Strike-lag. Under lördagen och söndagen spelas Svenska Cupens semifinaler, bronsmatch och final inför publik i Space Arena i Stockholm.

Nu står det klart vilka profiler som kommer att ingå i sändningsteamet som rattar sändningen av Svenska Cupen-finalerna.

Det blir den unga och vackra Kim "DraySWE" Larsson som kommer att leda sändningen som programledare. Till sin hjälp har han Marcus "Tutsi"Toth som agerar scenvärd.

Vid analysdesken kommer Ninjas in Pyjamas-profilen Björn "THREAT" Pers och Fragbites före detta chefredaktör och Major-vinnande coachen Viktor "vuggo" Jendeby att dela med sig av sina tankar.

Under matcherna blir det den profilerade kommentatorsduon Fredrik "slop3" Wahlstedt och Faruk "pita" Pita som håller ställningarna.

Slutspelet kickar igång med kvartsfinaler i Spaces bootcamp-rum på fredag den 14 oktober. På lördagen flyttar turneringen in i Space Arena dit också publik släpps in.

Har du inte säkrat din plats i arenan är det hög tid att göra det nu. En- och tvådagarsbiljetter går ännu att köpa på Billetto.se.


Artikelbild: Pressbild/Svenska Cupen
Videokälla: Fragbite/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..