×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

f0rest i tävlingscomeback — hoppar in i Svenska Cupens slutspel

2
Den svenska legendaren gör comeback i tävlingssammanhang inför hemmapubliken i Space Arena.
Patrik "f0rest" Lindberg är tillbaka i tävlingssammanhang. Den svenska legendaren bekräftade under en av sina sändningar på Twitch att han hoppar in Svenska Cupens slutspel i ex-Team Finest.


Senast 34-åringen spelade en tävlingsmatch var i början av juni då han hoppade in i Fnatic under Pinnacle Cup Championship i Lund. Då missade Fnatic möjligheten att spela inför hemmapubliken efter att man åkt ut i turneringens gruppspel.

Den här gången kommer f0rest garanterat att få spela inför publik då ex-Finest kliver in direkt i semifinalerna som spelas i Space Arena. Spelaren som f0rest ersätter är den svenska 24-åringen Rasmus "kreaz" Johansson som inte spelat matcher med laget sedan Finest meddelade att organisationen lägger ned sin esportverksamhet.

Laget spelar sin semifinal på lördag med starttid klockan 14:00 och får då möta vinnaren i kvartsfinalen mellan Eyeballers och 00Prospects.

Biljetter till Svenska Cupen går att köpa på Billetto.se.

ex-Finest ställer upp med följande femma i Svenska Cupen:
Simon "twist" Eliasson
Niclas "PlesseN" Plessen
Patrik "f0rest" Lindberg
Kristjan "shokz" Jakobson
Olek "hades" Miskiewicz

Artikelbild: Kalle Strömgren
Videokälla: Pinnacle/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..