×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

NIP med två sjuka comebacks — vinner mot Bad News Eagles

1
Efter två otroliga comebacks på två raka kartor överlever Ninjas In Pyjamaas matchen mot Bad News Eagles.
NIP vann tillslut den otroligt spännande matchen mot Bad News Eagles. I och med detta lever de kvar i Blast Premier Showdown.


Matchen började på BNE:s kartval Mirage och såg till en början ut att kunna bli en något jämn match med NIP i knappa 6-9-underläget men åkte på nollan i andra halvlek när Bad News Eagles säkrade kartan med 16-6.

Mötet fortsatte in på Ancient och var en typiskt dålig första halva för NIP på T-sidan i ett 4-11-underläge men gottgjorde för det på sin CT-halva med snabba och starka rundor för ninjornas 16-12-vinst.

Matchen avgjordes på Inferno där ninjorna hade en katastrofal första halva som CT i ett 3-12-underläge mot Kosovo-stjärnorna. Precis som på Ancient så lyckades dock ninjorna med en otrolig comeback. De bjöd på en otrolig CT-sida och lyckades få matchboll vid 15-14. De tappade dock rundan och kartan gick till övertid.

Det var också på övertiden som NIP tillslut lyckades vinna kartan och därmed matchen. De i och med detta lever de kvar i Blast Premier Showdown och en dröm om Blast Premier Spring Finals lever kvar.


I övrigt spelade Astralis mot Movistar Riders där danskarna tog en bekväm 2-0-seger mot det spanska stjärnlaget.

Trots ett något jämnt motstånd på Movistar Riders kartval Inferno lyckades Astralis sätta ett 16-12-stopp på kartan för att sedan på Ancient ta en ännu bekvämare vinst på 16-8 efter en överlägsen CT-halva.

Artikelbild: Kalle "Hallonkraem" Strömgren

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..