×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Ence släckte danska flammorna — Heroic lekte bort motståndet i NKT

1
Ence och Heroic avancerar i Blast Premier Spring Showdown efter dagens matcher.
ENCE Esports säkrar första matchen i Blast Premier Spring Showdown med 2-1 mot Copenhagen Flames.


Matchen inleddes på danskarnas kartval Vertigo och blev en höjdare för Ence med en 11-4-ledning i första halvan följt av fem starka i andra halvlek för kartans 16-7-vinst.

Mötet fortsatte på Mirage där Copenhagen Flames tog kampen i sina händer och säkrade ett 10-5-övertag i första halvan som CT för att i andra halvan sakta men säkert säkra kartan med 16-10.

Matchen avgjordes på Ancient och blev en toppkamp för Ence som i CT-halvan tog 10-5 för att i andra halvan glida till kartvinsten på 16-9 och därmed matchvinsten.

Efter matchens slut stod det klart att serverns starkaste spelare var Ence-skytten Lotan "Spinx" Giladi som hade säkrat en KD-rating på 71-43 samt en HLTV-rating på 1.45.


Även Heroic spelade mot Team NKT där danskarna spelade bort motståndet med en säker 2-0-vinst.

Med en 16-7-vinst på Inferno följt av en 16-11-vinst på danskanas kartval Nuke avancerar de till att härnäst stå mot Ence i semin på fredag med schemalagd start klockan 16:30.

Artikelbild: Kalle "hallonkraem" Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..