×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

Liquid-stjärnans katastrofmatch — sämsta insatsen någonsin

1
Jonathan "EliGE" Jablonowski slog i sin sista match i gruppspelet av ESL Pro League ett nytt rekord. Sin absolut sämsta rating någonsin.
Grupp C av ESL Pro League är färdigspelad och som bekant lyckades Movistar Riders, Players och Team Liquid säkra varsin plats i slutspelet.

I Liquids sista match i gruppen blev en av spelarna historiska. Det var i 2-0-förlusten mot Players som Jonathan "EliGE" Jablonowski bjöd på sin absolut sämsta karta någonsin.

Det var under matchens första karta, Dust2, som EliGE fick linga många frags som Liquid fick rundor, hela en stycken. Han dog dessutom varenda runda som spelades. Detta ledde till den historiskt låga HLTV-ratingen på 0.06. Hans sämsta rating någonsin.

Det har funnits matcher där spelare har fått längre HLTV 2.0-rating än EliGE men det är inte många. Ett exempel är Nils "k1to" Gruhne som under en match hamnade på 0.04 i rating.

Kollar vi istället på HLTV:s gamla rating, 1.0, så hittar vi ännu lägre. Där ser vi Manuel "SolEk" Zeindler som även han fick 0.04 i rating. Men den borde ha varit lägre efter som han fick -1 frags, alltså en teamkill. Detta var något som HLTV inte räknade med.

Men den absolut lägsta som går att hitta är från den franska spelaren Aerlinn som under en match fick 0.00 i rating. Men det är viktigt att komma ihåg att rating 1.0 och 2.0 skiljer sig väldigt mycket från varandra. Den skulle nog vara någorlunda bättre om det var 2.0 som användes.

Alla EliGE:s highlights från kartan



Artikelbild: PGL

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..