×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Players garanterade slutspelsplats i ESL Pro League — krossade Godsent

1
Abai "HObbit" Hasenov och company i Players gjorde slarvsylta av brassarnas motstånd på Mirage.
Players säkrar sin slutspelsplats i ESL Pro League efter dominanta 2-1-vinsten mot brassarna i Godsent.

Players består av spelarna från Gambit Esports som valt att delta i turneringen under neutralt namn och fana i enlighet med kravet från arrangören till följd av den ryska invasionen i Ukraina.


Matchens startskott var på Godsents kartval Inferno där de två tävlande lagen stod jämna i sitt motstånd. Players tog en knapp 8-7-ledning på sin CT-halva och lyckades knappra in en kalkylerad 16-14-vinst.

Det jämna slaget fortsatte in på Overpass och såg än en gång ett knappt 8-7-överläge för Players på sin T-sida. Trots farten på Players-spelarna lyckades Godsent vända spelet till sin fördel och vinna kartan med 16-13 tack vare de samspelta insatserna.

Kampen avgjordes på Mirage där stjärnorna i Players totalt utklassade brassarnas motstånd med 13-2 i första halvlek på sin T-sida. Det dröjde inte länge innan Players avslutade matchen med dominanta kartvinsten på 16-3.

Med vinsten i hand står Players med en garanterad slutspelsplats medans Godsent, BIG samt Party Astronauts missat sina chanser.

Artikelbild: Stefan Romare

Vilket lag vinner ESL Pro Leagues 15:e säsong?

923 personer har röstat

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..