×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Såhär har det gått för svenskarna i Blast-kvalet — legendariskt derby

1
flusha och JW med Hellslayerz och f0rest och friberg med Dignitas i toppen av gruppen och slutspelsklara.
Gruppspelen i Blast-kvalet under Nordic Masters är avklarat med fyra av de tävlande åtta lagen slutspelsklara och taggade för sista spurten till förstaplatsen och biljetten till Blast Premier.

Bland topplagen ser vi legendarerna Robin "flusha" Rönnquist och Jesper "JW" Wecksell med Hellslayerz samt Patrik "f0rest" Lindberg och Adam "friberg" Friberg med Dignitas.

Hellslayerz lyckades gå obesegrade i gruppen medans Dignitas endast förlorade i gigantkampen mot flusha och gänget med 12-16.

I den andra gruppen lyckades Copenhagen Flames gå obesegrade till toppen följt av KOVA Esports som endast torskade mot CPHF.

I övrigt missade bland andra Adam "WolfY" Andersson med ECSTATIC sin slutspelsplats efter en 12-16-förlust mot Dignitas på Vertigo efter att ha torskat i övertid mot Hellslayerz med 16-19.

Med de slutspelsklara lagen klargjorda står danskarna i CPHF först ut att möta Dignitas i en BO3-match med schemalagd start klockan 12:00. Senare klockan 15:00 är Hellslayerz satta att möta KOVA.

Artikelbild: Kalle "hallonkraem" Strömgren
Videokälla: Elitserien/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..