×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Mouz säkrar sin första gruppspelsmatch — skickar hem OG

2
Ádám "torzsi" Torzsás med Mouz säkrade sin första gruppspelsmatch i IEM Katowice med 2-0 mot OG.
Mouz säkrar sin första gruppspelsvinst i IEM Katowice efter 2-0-vinsten i mötet mot OG.


Matchen inledde jämt mellan lagen på Mouz kartval Nuke med en 8-7-ledning för Mouz på T-sidan. Mouz var fortsatt starka efter sidbytet och säkrade kartan med 16-12 med en grym Nathan "NBK" Schmitt på framfarten.

Mötet fortsatte in på Ancient och blev en ensidig match efter ännu en jämn 8-7-halva i OG:s fördel när Mouz krossade motståndet på andra halvans T-sida för kartans 16-9-vinst och därmed matchens vinst.

Serverns mest effektfulla spelare under matchen var Ádám "torzsi" Torzsás som efter vinsten stod på 40-29 i KD-rating samt en HLTV-rating på 1.27.

Förlusten för OG innebär att de är det första laget utslagna ur turneringens gruppspel medans Mouz fortsätter in i gruppspelen för att möta förlorarna av Virtus.pro vs. Ninjas in Pyjamas på lördag med schemalagd matchstart klockan 19:30.

Artikelbild: Pressbild/MOUZ

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..