×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Mouz säkrar sista gruppspelsplatsen i IEM Katowice — sparkade hem rysslaget

1
Inhoppare Jon "JDC" de Castro dominerade med Mouz till 2-0-vinsten mot Entropiq.
MOUZ står gruppspelsklara efter starka 2-0-vinsten mot Entropiq i sista chansen av IEM Katowice.


Vertigo blev matchens första karta med ett tydligt starkt Mouz som snabbt tog ledningen för första halvleken med 10-5. Efter sidbytet kunde Mouz på sin CT-sida sakta men säkert samla de sista rundorna för en 16-14-vinst trots Entropiq tappra försök på comeback.

Kampen fortlöpte in på Entropiqs kartval Ancient och än en gång sågs Mouz ta en dominant första halva på CT-sidan för en 10-5-ledning innan sidbytet. Det var under andra halvan den aggressiva spelstilen från Mouz visade fördel när laget körde över motståndet till kartans 16-6-vinst.

Matchens stora diamant var inlånade akademistjärnan Jon "JDC" de Castro som vid matchens slut hade en KD-rating på 53-33 samt en HLTV-rating på 1.37.

Med vinsten i hand står Mouz som det sista laget klara för gruppspelet i IEM Katowice i sista chansen-matcherna. För Entropiqs del är resan i turneringen över efter den tuffa förlusten.

Artikelbild: Stephanie Lieske/ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..