×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Vitality vinner toppmötet mot G2 — klara för Blast Premiers säsongsfinaler

1
Den franskdanska femman säkrar den första platsen i vårens Blast Premier-finaler.
Team Vitality blir det första laget som säkrar en plats i säsongsfinalerna av Blast Premier. Det står klart efter att laget vunnit toppmötet mot G2 Esports med 2-1 i kartor.

G2:s storstjärna Nikola "NiKo" Kovač var bäste man på servern men fick inte tillräckligt mycket draghjälp från sina lagkamrater för att lyckas hålla undan Vitality. Mathieu "ZywOo" Herbaut, som varit en av turneringens bästa spelare hittills, hade en ok insats och slutade matchen med en sammanlagd HLTV-rating på 1.16.

För G2 väntar nu en match imorgon i turneringens sista chansen-fas. Om laget vinner den gör de Vitality sällskap i säsongsfinalerna, vid förlust får storlaget en ny chans att kvala till finalerna i Blast Premier Showdown i april.


Dagens möte inleddes på Inferno och efter en jämn första halvlek tog Vitality kommandot. Lagets försvarsspel var ogenomträngligt och laget säkrade första kartan med siffrorna 16-10.

På G2:s kartval Mirage var Vitalitys fina försvarsspel som bortblåst. NiKo dominerade totalt på kartan och G2 kunde kvittera matchen genom en förkrossande 16-4-vinst.

Vitality öppnade sedan avgörande Dust2 på bästa möjliga sätt och gick upp till halvtidsledning med 10-5. G2 vann den viktiga andra pistolrundan men kunde inte ställa upp ett tillräckligt starkt försvar för att hindra Vitality från att ta hem segern med 16-12.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..