×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Vitality-stjärnan jämför lagkamraten med Messi: "Han är som en himlasänd ängel"

1
Dan "apEX" Madesclaire öser beröm över lagkamraten Mathieu "ZywOo" Herbaut.
Inför CS:GO-säsongens start har mycket fokus legat på lagens nya femmor och hur de ska prestera. Team Vitality är ett av lagen som ändrat om ordentligt inför säsongen och mönstrar numera en internationell femma med såväl franska som danska inslag.

Även om en stor del av Vitalitys femma är ny för säsongen så har både lagets in-game leader Dan "apEX" Madesclaire och AWP-stjärnan Mathieu "ZywOo" Herbaut spelat ihop i laget sedan 2018. I en intervju med nyhetssajten Dexerto diskuterar apEX rivaliteten mellan ZywOo och Oleksandr "s1mple" Kostyliev och jämför den med rivaliteten mellan fotbollens storstjärnor Lionel Messi och Christiano Ronaldo.

— Jag gillar fotboll mycket och för mig är Messi lite som ZywOo. Ronaldo är mer som s1mple, en spelare som arbetar riktigt hårt. Messi och ZywOo är bara så talangfulla.

Att apEX har stor respekt för sin lagkamrat råder det inga tvivel om. I intervjun öser han beröm över ZywOo och snålar inte med liknelserna.

— Han är den utvalda. Han är som en himlasänd ängel, säger apEX om sin AWP-stjärna.

Team Vitalitys nya femma fick en godkänd start på säsongen i helgen då laget lyckades ta en andraplats i Blast Premier-gruppspelet. Laget körde över Evil Geniuses och vann först mot Faze Clan i upper bracket-finalen men förlorade sedan returmatchen mot Faze i gruppfinalen.

Andraplatsen i gruppen innebär att Vitality seedats till en semifinalplats i turneringens play-in-fas. I semifinalen, som är schemalagd att spelas på fredag klockan 13:00, får laget möta vinnaren i matchen mellan Complexity Gaming och Made in Brazil.

Artikelbild: Stefan Romare
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..