×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

ocelote är ute efter s1mple: "Vill spöa skiten ur honom"

2
G2:s vd Carlos "ocelote" Rodríguez Santiago vill sänka världens bästa spelare.
G2 Esports har rustat ordentligt inför årets CS:GO-säsong. Inför våren har laget signat en ny coach i Rémy "XTQZZZ" Quoniam och två nya spelare i form av Ilya "m0NESY-" Osipov och Aleksi "Aleksib" Virolainen.

Under gårdagen gästade organisationens frispråkige grundare och vd Carlos "ocelote" Rodríguez Santiago CS:GO-sajten HLTV:s podcast HLTV Confirmed. I podcasten berättar ocelote att målet med lagbygget är att bli världens bästa lag och särskilt peta ned Oleksandr "s1mple" Kostyliev från sin tron.

— Jag vill inte böna och be om att s1mple ska bli uttråkad i Navi så att jag kan köpa honom. Jag vill bygga mitt lag och spöa skiten ur honom. Jag vill att s1mple ska klandra sig själv över att inte ha gått med i G2, sade ocelote.

Enligt ocelote har G2 med sina nyförvärv vad som krävs för att utmana Navi och lyfter särskilt den unga AWP-talangen m0NESY som ett föredöme.

— Jag kollade när laget spelade en scrim mot ett topplag och han droppade 41 frags. Det första han gör efteråt är att säga till XTQZZZ att de behöver gå igenom demon ihop för att han känner att det finns saker han känner att han kan göra bättre... Han har ett perfekt mindset, jag tror den här killen kommer att gå långt, det är bara en tidsfråga.

G2 öppnade Blast Premier genom att vinna sin grupp efter att bland annat ha besegrat Ninjas in Pyjamas i två matcher. Genom gruppvinsten är laget seedat att spela final i turneringens play-in-fas på fredag mot vinnaren i matchen mellan Team Vitality och Made in Brazil.

Artikelbild: Stefan Romare och Pressbild/G2 Esports
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..