×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

m0NESYs svar på B1ad3s kritik: "Blir inte alls nervös inför stora turneringar"

1
G2:s stortalang håller inte med sin forna coach.
I samband med att Ilya "m0NESY-" Osipov lämnade Natus Vincere för G2 Esports avslöjade världsettans coach Andrey "B1ad3" Gorodensky att stortalangens största svaghet är att han blir nervös inför viktiga matcher. Nu har 16-åringen bemött kritiken.

I en intervju med nyhetssajten Pley berättar m0NESY att han inte håller med om B1ad3s analys.

— Det stämmer inte. Jag blir inte alls nervös inför stora turneringar. Det kanske är så att B1ad3 försöker sätta press på mig inför de stora turneringarna, säger m0NESY själv om kommentarerna.

Under helgen debuterade m0NESY i G2-tröjan i Blast Premiers gruppspel. Laget vann alla sina matcher och slutade därmed etta i gruppen. m0NESY stod för en godkänd insats under gruppspelet och noterades för en genomsnittlig HLTV-rating på 1.11.

På lördag spelar G2 final i turneringens play-in-fas. Laget har seedats i samma bracket som Complexity Gaming, Made in Brazil och Team Vitality.

Artikelbild: Pressbild/G2 Esports
Videokälla: Weplay Esports/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..