×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

FINALKLARA: Ninjorna smyger in till finalen — slog G2 gula och blåa

2
Inhopparen Love "phzy" Smidebrant dominerade tillsammans med kamraterna i semifinalsmatchen mot G2 och visade vart skåpet ska stå.
Ninjas in Pyjamas var hetare än någonsin i semifinalsmatchen mot G2 Esports och säkrar sin finalplats efter 2-1-vinsten.


Mötet inleddes på Nuke där G2 hade ett övertag i första halvlek med 10-5 men fick efter sidbytet fem CT-ninjor mot sig som kvitterade och vann med 19-16 efter en OT. Under övertidens första runda slog Hampus "hampus" Poser till med ett stilrent ACE.

Matchen fortsatte in på Dust2 där G2 vände helt på steken med kusinerna Nikola "NiKo" Kovač och Nemanja "huNter" Kovač i täten. Första halvleken slutade med 12-3 för fransklaget och avslutades kort efter med 16-10.

Den avgörande kartan blev NIP-favoriten Inferno där spelet inte kunnat vara mer spännande och jämnt. Trots G2-kusinernas sjuka insatser kunde bland andra Fredrik "REZ" Sterner behålla lugnet och fortsätta spela gudomligt i tighta situationer.

Inferno kunde avslutas med 16-14 för ninjorna med två fantastiskt välplacerade Deagle-headshots från lagkaptenen hampus för att verkligen strö salt i såren på Major-finalisterna. NiKo mår få äta sina egna ord efter kvällens spektakel.

Efter matchens slut stod det klart att svensklagets näst bäste spelare var inhopparen Love "phzy" Smidebrant med 58-58 i KD-rating samt en HLTV-rating på 1.04.

Med vinsten i hand står NIP att möta världstvåan Team Vitality i finalen av IEM Winter klockan 16:00 i BO5-format.

Videokälla: ESL/Twitch

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..