×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Ninjas in Pyjamas eliminerade i Kina — av inhemska Tyloo

2
Det blev ingen topplacering för svenskarna i CS:GO Asia Championships. Efter en förlust mot Natus Vincere följt av en avgörande kvartsfinal mot Tyloo stod det klart att Ninjas in Pyjamas var utslagna ur den kinesiska turneringen.
Kvartsfinalen tog sin början på Inferno där det inhemska laget tidigt försökte sätta tonen men blev abrupt repellerade av Ninjas in Pyjamas. Innan halvtid kastades matchen fram och tillbaka mellan lagen där svenskarna upplevde flertalet tillbakagångar innan kinesiska Tyloo noterade sju rundor. Väl som försvarare föll ninjorna precis innan mållinjen trots att de säkrat matchpoäng innan den sista och avgörande rundan, nummer trettio.

Overpass stod på tur och en, minst sagt, avgörande Jonas "Lekr0" Olofsson fick glänsa under sin nya fana. Tillsammans med Patrik "f0rest" Lindberg och Dennis "dennis" Edman stod trion för ett rejält lyft som tryckte hem det egna kartvalet med hela 16-5 och gjorde i ordning för Cache, som var den sista och avgörande kartan.

Kineserna satte än en gång fart på matchen då pistolrundan inkasserades och likt tidigare skeden svarade svenskarna lika fort. Fram till halvlek såg ninjorna ut att kunna ta en större ledning, men ett svar från hemmalaget nekade fler än åtta rundor i svenskarnas favör. Under andra halvlek visade kineserna en ytterligare växel och motståndet, som försökte hålla sig kvar, hade inte mycket att säga då Tyloo slutligen gick triumferande.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..