×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Dreamhack Open

Fnatic och Liquid till Dreamhack Winter

1
Vintern är nära och Dreamhack har offentliggjort de två första lagen som står klara för Dreamhack Open Winter 2017. Det är svenska Fnatic samt Epicenter-aktuella Team Liquid som plockar de första platserna.
Mellan den 1-3 december intar Dreamhack, i vanlig ordning, Elmia i Jönköping. Prispotten ligger på 100 000 dollar, motsvarande cirka 820 400 kronor, och det vinnande laget plockar hem hälften av den totala summan. Åtta lag ska ställas mot varandra under Dreamhack Open Winter och arrangörerna har nu offentliggjort de två första.

Svenska Fnatic samt Team Liquid har blivit inbjudna till vinterns turnering. Fnatic sågs senast i det svenska WESG-kvalet, där de avancerade tillsammans med landsmännen i Godsent. Liquid är just nu på plats i Sankt Petersburg, Ryssland, där de avancerat från Epicenters wildcard-turnering.

Dreamhack offentliggjorde nyheterna via sin webbsida
open.dreamhack.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..