×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

tabz lämnar Japaleno

1
Simon "tabz" Feldt har valt att lämna Japaleno efter ungefär två veckor med laget. Orsaken ska vara att han inte kände sig hemma i sin roll samt att han inte ville vara ett problem för lagkamraterna.
Som följd av gårdagens förlust mot Fnatic, i det svenska WESG-kvalet, har Simon "tabz" Feldt valt att lämna Japaleno. Enligt den 19-årige svensken kom beslutet efter en längre tids osäkerhet i sin roll med laget. I ett uttalande skriver han att planen egentligen var att spela i Kina, huvudsakligen som AWP:er, men han valde det svenska laget framför det då han sedan tidigare var nära vän med spelarna. Att han har en nära relation med lagkamraterna sedan tidigare ska vara ännu en orsak till att han lämnat laget, då han inte ville vara ett problem i deras jakt efter en organisation.

Feldt har officiellt varit en del av Japaleno sedan början av oktober och har hjälpt laget till det slutna minorkvalet samt en semifinalplats i det svenska WESG-kvalet. I sitt uttalande skriver han att han nu söker nya möjligheter och att han är öppen för erbjudande oavsett region. Han passade även på att tacka Japaleno för den knappa tid han varit en del av femman. Vem som ersätter honom är ännu okänt.

I uttalandet tar Feldt på sig lagets senare förluster
twitlonger.com

Artikelbild: Fragadelphia

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..