×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

FejtZ ersätter Zero i Hellraisers

1
Hellraisers har valt att placera Patrik "Zero" Žúdel på en inaktiv position efter dess senare förluster. I hans ställe träder den estländska spelaren Kristjan "FejtZ" Allsaar in.
Bara fyra dagar efter det slutna europeiska minorkvalet gör Hellraisers spelarförändringar. Laget, som åkte ut efter fyra spelade matcher och därmed inte avancerade till minorn, har valt att placera Patrik "Zero" Žúdel på en inaktiv position. Att han presterade sämre än sina lagkamrater i samtliga matcher kan ha gjort beslutet lättare för organisationen. I ett uttalande från lagets coach, Invan "Johnta" Shevcov, säger han att det var dags för den slovakiska spelaren att ta en paus från sin karriär och spelaren själv menar att han haft många bollar i luften på senare tid.

Žúdels ersättare blir Kristjan "FejtZ" Allsaar. Den estländska spelaren har nyligen återvänt efter en tid i Kina där han spelat för lag som UYA och 5Power Gaming. Han debuterar under Hellraisers fana under kvällens ESL Pro League-matcher där de möter Astralis.


Žúdel anser att en brist på självförtroende bidragit till sina försämrade förmågor
hellraisers.pro

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..