×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Sverigekval i WESG — NiP och Fnatic bland andra i kvällens Pro League

1
WESG har nått svenskt kval och fyra svenskfyllda lag ställs mot hårt motstånd under kvällens ESL Pro League-omgång. Dags att poppa popcornen och mysa ner dig i soffan, för här är kvällens matcher.
Det är dags för de svenska herrlagen att äntra WESG i jakten på två platser i regionfinalerna, som kommer ta plats i Barcelona, Spanien. Hela 21 stycken lag har registrerat sig till kvalet, där bland Fnatic, Godsent och Epsilon. Även Yacine "yzn" Laghmari och hans Team5 kommer delta i kvällens kval. Ett lag som däremot valt att inte vara en del av jakten är Ninjas in Pyjamas. Ännu har WESG inte släppt något slutspelsträd för kvällens matcher, men de väntas påbörjas 18:00 och sändas via Starladder.

Ninjorna må inte delta i WESG-kvalet, men de kommer däremot spela i kvällens ESL Pro League-omgång. De kommer, tillsammans med kvaldeltagarna Fnatic och Godsent, ställas mot hårt motstånd löpande under kvällen. NiP ligger just nu på en sjätteplats i ligan med åtta vinster och åtta förluster. Sex platser ner finner vi Godsent på en tolfteplats då de förlorat nio av sina 15 matcher. Med en tuff uppförsbacke ställs Dennis "dennis" Edman för första gången, sedan lagförändringarna, mot sin tidigare lagkamrat Olof "olofmeister" Kajbjer under kvällens matcher.

Maikil "Golden" Selim och hans mannar går in i kvällens matcher mot danska North på en stark förstaplats. Totalt har Fnatic vunnit 12 av sina 17 spelade matcher under säsongens gång. Samtliga matcher kommer, i vanlig ordning, sändas via ligans Youtubekanal.



Deltagande lag i det svenska WESG-kvalet
wesg.com

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..