×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

bit bekräftar nytt lag med Immortals-trio och kNg

2
Teamone-spelaren Bruno "bit" Lima bekräftar bröderna Teles nya femma, som han är en del av, via Twitter. Laget söker nu efter en organisation att representera.
Under gårdagskvällen offentliggjorde den tidigare Immortals-trion bestående av Henrique "HEN1" Teles, Lucas "LUCAS1" Teles och Vito "kNgV" Giuseppe sitt nya lag. Laget består förutom av de tidigare nämnda spelarna av Lincoln "fnx" Lau, som värmt Immortals avbytarbänk sedan maj detta år. Femman rundas av med hjälp av 1.6-legendaren Bruno "bit" Lima.

Via Twitter skriver Lima att han blev kontaktad av Giuseppe och Teles bara några dagar innan ESEA Global Challenge, där han skulle spela tillsammans med . I samband med offentliggörandet skrev spelarna att de söker efter en organisation att representera och enligt Lima har de redan blivit kontaktade av ett antal sådana. Men det lär inte bli billigt för den organisation som vill ha femman under dess fana, då endast Giuseppe står utan kontrakt vilket innebär att en potentiell organisation måste köpa ut resterande spelare. Om de blir utköpta får organisationen per automatik en plats i Eleague Major Boston.



Limas fullständiga uttalande
Twitlonger

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..