×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Immortals faller i minorkvalet — Complexity bland de kvalade

1
De amerikanska minorkvalen har avslutats och den fullständiga deltagarlistan för den amerikanska minorn är färdigställd. Bland de kvalade lagen finnes Complexity Gaming och Luminosity Gaming.
Under natten avslutades inte bara det europeiska utan även det amerikanska minorkvalet som var uppdelat i två regioner, Nordamerika och Sydamerika. Bland de deltagande lagen fanns Immortals med sin nya femma, men de föll i den avslutande omgången mot FRENCH CANADIANS. Sammanlagt fem lag avancerade till den amerikanska minorn via det nordamerikanska kvalet och det vinnande laget i det sydamerikanska minorkvalet.

Sedan tidigare är både Counter Logic Gaming och Team Liquid klara för minorn och dessa får sällskap av bland andra NRG Esports och Luminosity Gaming. I det sydamerikanska kvalet avancerade brasilianska över den argentinska femman i Isurus Gaming.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..