×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSEuropa

Dignitas och Space Soldiers ersätts i ROG Masters EMEA

1
Dignitas och Space Soldiers kommer stå över ROG Masters EMEA-finalerna, detta offentliggjorde arrangörerna under fredagen. Lagen prioriterar kvalen till Eleague Boston Major framför den tyska turneringen.
Bara ett dygn efter att Eleague presenterat kvaldetaljerna inför den kommande Majorn har två europeiska lag, Space Soldiers samt dignitas, valt att lämna ROG Masters EMEA-finalerna. Lagen har inte möjligheten att delta i både Minor-kvalet och den tyska turneringen då både det öppna och det slutna kvalet kolliderar med ROG:s turnering.

Den turkiska femman har redan en plats i det slutna Minor-kvalet, men Dignitas måste avancera från den öppna portionen. I ROG Masters EMEA ersätts duon av svenska Team Singularity samt tidigare Penta Sports, Seed.

Turneringens fullständiga deltagarlista.
Twitter

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..