×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSEleague

Kings och Tainted Minds till den asiatiska Minorn

1
Kings Gaming Club och Tainted Minds har blivit inbjudna till den asiatiska Minorn, detta offentliggjorde arrangörerna under lördagen. Nyheterna innebär att varken B.O.O.T-dreamScape eller Grayhound Gaming får chansen att ta sig till Majorn.
Deltagarlistan för den asiatiska Minorn är färdigställd, detta efter att arrangörerna offentliggjort dubbelt australienskt till den åtråvärda turneringen. Det är Kings Gaming Club och Tainted Minds som följer med landsmännen i Renegades till Seoul, Sydkorea.

Detta innebär även att favoriter så som B.O.O.T-dreamScape och Grayhound Gaming står utan chans att ta sig till Eleague Major Boston. Minorn kommer skicka två lag vidare till Majorkvalet i januari på plats i Atlanta, USA.


Den fullständiga deltagarlistan.
Liquidpedia

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..