×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ryssland

Vinna eller försvinna för NiP i kvällens Epicenter

2
I kvällens Epicenter-match mellan NiP Gaming och Space Soldiers avgörs det vilket lag som håller sig kvar i kvalet och vilket som åker ut. Som enda svenskfemman kvar i det slutna kvalet axlar ninjorna Sveriges stolthet.
I kväll ställs Ninjas in Pyjamas mot Space Soldiers i jakten på Wild Card-platsen under Epicenter 2017. Den svenska femman har kniven mot strupen då förloraren av kvällens möte åker ut från kvalet, och därmed mister chansen att ta sig till huvudturneringen i Ryssland. Vinnaren avancerar inte, utan håller sig endast kvar i det prestigefyllda kvalet.

Det andra svensklaget, Fnatic, har redan åkt ut från sin grupp vilket lägger vikten på ninjornas axlar att representera Sverige. I NiP Gamings grupp har BIG redan åkt ut och i kväll återstår det att se vem som följer med dem ut ur gruppen.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..