×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tournaments open for registration

Counter-StrikeCSRyssland

Vinna eller försvinna för NiP i kvällens Epicenter

2
I kvällens Epicenter-match mellan NiP Gaming och Space Soldiers avgörs det vilket lag som håller sig kvar i kvalet och vilket som åker ut. Som enda svenskfemman kvar i det slutna kvalet axlar ninjorna Sveriges stolthet.
I kväll ställs NiP Gaming mot Space Soldiers i jakten på Wild Card-platsen under Epicenter 2017. Den svenska femman har kniven mot strupen då förloraren av kvällens möte åker ut från kvalet, och därmed mister chansen att ta sig till huvudturneringen i Ryssland. Vinnaren avancerar inte, utan håller sig endast kvar i det prestigefyllda kvalet.

Det andra svensklaget, Fnatic, har redan åkt ut från sin grupp vilket lägger vikten på ninjornas axlar att representera Sverige. I NiP Gamings grupp har BIG redan åkt ut och i kväll återstår det att se vem som följer med dem ut ur gruppen.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..