×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Eleague

Immortals, Renegades, Liquid kniper de sista platserna till Eleague CS:GO Premier

1
Renegades har tillsammans med Immortals och Team Liquid lagt vantarna på de sista tre platserna till den kommande säsongen av Eleague CS:GO Premier.
De tre nu klara lagen lade vantarna på varsin plats i turneringen genom att sluta topp tre i den nordamerikanska kvalturneringen. Immortals och Team Liquid säkrade de två ordinarie biljetterna. Den tredje biljetten - som lades till för att ersätta diskvalificerade Optic Gaming - säkrades slutligen av David "Jayzwalkingz" Kempners Renegades.

Även i det europeiska kvalet fick vi se en svensk spelare ta sig vidare. Detta då Andreas "MODDII" Fridh och hans Heroic lade vantarna på den ena av två platser till Eleague CS:GO Premier. Den andra biljetten gick till fransk-belgiska Team EnvyUs, som besegrade sina landsmän i Alpha Republic of Esport i den avgörande matchen.
Deltagande lag – Eleague CS:GO Premier
Astralis, Cloud9, Team Envyus, Faze Clan, Fnatic, G2 Esports, Heroic, Immortals, Team Liquid, Mousesports, Natus Vincere, NiP Gaming, North, Renegades, SK Gaming, Virtus.pro

256 lag deltog i det öppna kvalet
cevo.com
Fnatic, NiP Gaming och Faze Clan bland de inbjudna lagen
eleague.com
16 lag tävlar om 1 miljon dollar
Liquipedia

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..