×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Snajdan återvänder — formar lag med Gux och pauf

5
Mattias "Snajdan" Andersen återvänder till scenen i laget Blank tillsammans med bland andra Rasmus "Gux" Ståhl och Mathias "pauf" Köhler.
I början av 2000-talet var Mattias "Snajdan" Andersen en av de spelare som fångade flest ögon,speciellt när han blev en del av SK Gaming. Tillsammans med laget vann han bland annat två CPL-turneringar samt SEC 2007. Efter en misslyckad comeback 2013 med Begrip, har nu veteranen skapat ett nytt lag under namnet Blank.

Laget består av en av hans gamla lagkamrater, Rasmus "Gux" Ståhl, som senast sågs i laget Gux & Friends i ESEA Premier. Dessvärre blev Ståhl åsidosatt under säsongens gång, vilket gav honom chansen att bli en del av Andersens nysatsning. En annan välkänd spelare som kommer ta plats i laget är Mathias "pauf" Köhler, som tidigare är känd från Godsent. En femma fylld av stjärnor äntrar nu åter scenen.

Sverige Mattias "Snajdan" Andersen
Sverige Rasmus "Gux" Ståhl
Sverige Mathias "pauf" Köhler
Sverige Frej "kHRYSTAL" Sjöström
Ungern Daniel "t3h f4rm3r" Börzsönyi

I en kommentar uppmanar femman organisationer att kontakta dem
HLTV.org

28 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 28 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..